Extraliga: A MAC győztes magyar rangadóval zárta az alapszakaszt

A szlovák Tipsport Liga alapszakaszának pénteki zárónapján a MAC Újbuda idegenben 3-1-re legyőzte a DVTK Jegesmedvéket, így a 10. pozícióban zárt és épp miskolciak ellen kezdi meg szereplését majd vasárnap a középszakaszban.

Remek kapusteljesítmények mellett zajlott az igencsak mozgalmas összecsapás Miskolcon. Rajna és Bernard is nagyszerűen védett, de előbbi, azaz a DVTK magyar válogatott portása kapta az első gólt, Szigeti révén.

 

Ugyan a hazaiak a második harmadban egyenlítettek és meg is nyerték ezt a játékrészt, a végső győzelemnek a MAC örülhetett. Méghozzá pazar hajrája miatt: a vége előtt 20 másodperccel(!) Klempa a saját kipattanóját ütötte be (1-2), majd a DVTK levitte a kapusát, sőt, a hazaiak másodpercek múlva kapuvasat is ütöttek, de az ellentámadásból Klempa újra betalált az immáron üres kapuba, kiakítva az 1-3-s végeredményt.

 

A "Macik" ezzel a 10. helyen végeztek a Tisport Liga alapszakaszában, így vasárnap épp a 9. pozícióban zárt DVTK otthonában lépnek majd pályára először a középszakaszban.

 

DVTK Jegesmedvék - MAC Újbuda 1-3 (0-1, 1-0, 0-2)

 

Gólszerzők: Beach (40.), ill. Szigeti (11.), Klempa (60., 60.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA