Eurokupa: Az OSC került közelebb a négy közé jutáshoz

9-9 lett a spanyolországi első mérkőzés a Terrassa ellen, így az A-Híd OSC-Újbuda jó helyzetből várhatja a december 5-i visszavágót az Eurokupa negyeddöntőjében.

Bár a győzelem végül nem jött össze Spanyolországban, de szezonbeli veretlenségét megőrizte az OSC.

 

Az első két újbudai gólt a csapatkapitány, Hárai szerezte, majd Salamon duplájával 4-2-re is vezetett a vendégcsapat, sőt, Hárai újabb találatával és Drasko Brguljan góljával 6-4 is volt az OSC-nek.

 

5-7 után azonban fordítani tudott a Terrassa, igaz, 8-7 után már egyszer sem vezetett a találkozón, 9-9 lett a meccs vége. Az A-Híd OSC-Újbuda várhatja a december 5-i visszavágót kecsegtetőbb helyzetből.

 

Eurokupa, negyeddöntők, 1. forduló

 

Terrassa - A-Híd OSC-Újbuda 9-9 (2-1, 0-2, 3-3, 4-3)

 

Gólok: Barroso 5, Gallego 2, Mora, De la Fuente, ill. Hárai 3, Drasko Brguljan, Salamon 2-2, Rangyelovics, Erdélyi

Vad Lajos (OSC): - Nagyon sok hibát követtünk el az elejétől kezdve. Úgy érzem, hogy mentálisan nagyon elfáradtunk a Szolnok elleni három mérkőzésen, ez most abszolút látszott. Nagyon-nagyon rossz döntéseket hoztunk, azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk - nem csináltuk meg. Ennek tulajdonítható a döntetlen. (...) A meccs előtt felhívtam a figyelmet arra, hogy a játékvezetés "nem lesz velünk", ez így is történt, ami tehát egyáltalán nem lepett meg. De ez nem lehet mentség, nem is akarok ezzel foglalkozni. A végjátékban bizonyos szituációkban, például amikor 7-5-re vezettünk, a kezünkben volt a meccs, de hibát hibára halmoztunk és ezt nem bírja el egy ilyen mérkőzés. (...) úgy érzem, hogy nagyon jókor jött ez a mai mérkőzés abból a szempontból, hogy azért jó, ha tudjuk a helyünket. Nem vagyunk rossz csapat, de olyan nagyon jó se. Nekünk minden sikerért meg kell küzdenünk, nem lehet olyan, hogy "Eh, majd valahogy úgyis nyerünk!" - ez nem működik. (vlv.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA