Eurokupa: A legjobb négy között ért véget az OSC menetelése

Az A-Híd OSC-Újbuda 13-12-re kikapott otthon a montenegrói Jadran Carine együttesétől a férfi vízilabda Eurokupa-elődöntő visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.

Az idegenbeli 11-10-s vereség után bizakodóan várhatta az Eurokupa elődöntőjének hazai viszavágóját az A-Híd OSC-Újbuda. Az első két negyed jól is alakult a Nyéki Imre Uszodában, 7-3-ra vezetett a félidőben Vad Lajos tavaly nyáron megújult csapata. 

 

A vendég Jadran Carine ugyanakkor a harmadik negyedben minden mindegy alapon elkezdett játszani, ami bejött neki és ki is egyenlített, sőt, a montenegróiak lendülete a hajrára is kitartott, végül 13-12-re győztek idegenben is, így ők játszhatnak majd a fináléban.

 

- Felhívtam a figyelmet a nagyszünetben, hogy nincs vége a meccsnek. Hiába… Belealudtunk a mérkőzésbe, három-négy perc alatt összedőlt minden, amit addig felépítettünk. Utána csak kapaszkodtunk, elkezdtünk görcsösen játszani, ott volt jó kapusteljesítmény, nálunk nem, s csak a végén láttam azt az egymásért küzdést, amit előtte nem. El fogunk beszélgetni – értékelt érthető csalódottsággal Vad Lajos vezetőedző. (waterpolo.hu)

 

Eurokupa-elődöntő, visszavágó:

 

A-Híd OSC-Újbuda – Jadran Herceg Novi 12-13 (3-2, 4-1, 3-5, 2-5)

 

Továbbjutott a Jadran, kettős győzelemmel

 

OSC: B. Mitrovics – Salamon 3, Manhercz K. 3, Bundschuh, Hárai, Drasko Brguljan 2, Randjelovics 1 Cserék: Lévai (kapus), Seman, Ubovics, Kovács Gergő 1, Erdélyi 1, Ukropina 1

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA