Egy száműzött 330 milliós játékos döntötte el a Kelen SC bajnokiját

A MOL Fehérvár második csapata nagy küzdelemben és egy góllal tudta legyőzni a Kelen SC-t az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában.

Komoly megmérettetés várt a Kelen SC-re az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában, hiszen Fehérvárra kellett látogatnia.

 

Ahol az élvonalbeli Vidi második csapata várt rá, soraiban például a grúz válogatott csatárral, a 800 ezer euróra (azaz mintegy 330 millió forintra) taksált Budu Zivzivadzéval, aki két hete, az Újpest elleni bajnokit követően került ki az első keretből, miután a mérkőzés után a lila-fehérek mezében tapsolta meg a vendégszurkolókat, alaposan felbosszantva a fehérvári drukkereket.

 

Az edzőváltáson átesett házigazda végül érvényesítette a papírformát, de alaposan meg kellett küzdenie az újbudai gárdával a pontokért. A meccs főszereplője pedig a már említett Zivzivadze lett, aki gólja és gólpassza mellett egy, a gólvonalon bemutatott mentésével (Timári találhatott volna a fehérvári kapuba) járult hozzá a 2-1-s hazai sikerhez.

 

A Kelen SC 14 lejátszott mérkőzést követően a 11. pozíciót foglalja el a tabella középmezőnyében.

 

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló:

 

MOL Fehérvár FC II - Kelen SC 2-1 (Zivzivadze 15., Kovács 36., ill. Molnár 17. - öngól)

 

Kelen SC: Kovács - Kertai, Borbély, Babinszky (Simon, 90.), Kádár (Németh, 71.), Rónaszéki, Pintér, Rétyi, Angyal-Tóth (Vass, 71.), Tímári, Szalai

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA