Egy góllal kapott ki az OSC

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában az OSC szenvedett vereséget, hazai medencében, egy góllal kikapott az A-csoportot vezető Olympiakosztól.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
A-csoport
A-Híd OSC Újbuda–Olympiakosz (görög) 7–8 (1–4, 2–2, 2–0, 2–2)
Nyéki uszoda, 400 néző. V: Severo (olasz), Franulovic (horvát)

 
OSC: BISZTRITSÁNYI – Nagy Á., Kovács Gábor, GÓR-NAGY 1, Nikics, Bátori 1, Drasko Brguljan 1
Csere: Bundschuh, Juhász Zs., ZALÁNKI 3, Hegedüs G., Seman 1
Edző: Vincze Balázs

 
OLYMPIAKOSZ: PAVIC – Milonakisz 1, M, Janovics, FUNDULISZ 2, Kolomvosz, Doszkasz 1, Pondikeasz
Csere: Delakasz, Buslje 1, Murikisz 1, Espanol, Jeniduniasz 2
Edző: Theodorisz Vlahosz
Gól – emberelőnyből: 12/3, ill. 11/1
Kipontozódott: Delakasz (20. p.), Bundschuh (21. p.)

 

A vendégek kezdték határozottabban a mérkőzést, az Olympiakosz az első negyedben négy gólt szerzett, miközben az újbudaiaknak ez csak egyszer sikerült. A következő szakaszban kiegyenlítetté vált a játék, majd a harmadik nyolc percben Zalánki és Gór-Nagy jóvoltából csak OSC-gól esett. A negyedik negyedből bő másfél perc telt el, amikor Bátori Bence 6–6-ra alakította az állást. Ezután viszont két görög találat jött, amire csak egy magyar válasz érkezett, noha az utolsó másodpercekben az OSC támadhatott.


MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – A kezdés volt a mérkőzés egyik kulcsa, nem szabad így indítani, de reménykedtünk benne, hogy hasonló fordítást produkálunk, mint amilyet a múlt héten a magyar válogatott a Horvátország elleni felkészülési meccsen. Ahogy közeledtünk az ellenfélhez, támadásban és védekezésben is nagyon jó teljesítményeket láthattunk.

 
Theodorisz Vlahosz: – Nagyon szoros meccset játszottunk kemény ellenféllel. A kezdésünk tökéletes volt, de a mérkőzés hátralévő részében többször is változtatni kényszerültünk, viszont éppen ezért és a találkozó egészét tekintve is megérdemelt a győzelmünk. Nagy lépést tettünk a hatos döntőbe jutás felé.

 

Forrás: nemzetisport.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA