BL-csoportkörös az OSC-Újbuda!

Bár a Nyéki Imre Uszodában megrendezett szerdai visszavágón két góllal kikapott a Szolnoktól, összesítésben magabiztosan jutott a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblájára az OSC-Újbuda. 

Mint ismeretes, az OSC-Újbuda nem várt nagy különbséggel, kilenc góllal győzött a magyar bajnok és Európakupa-címvédő Szolnoki Dózsa otthonában, így komoly továbbjutási esélyekell várhatta a hazai visszavágót.

 

A továbbjutás, így a Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplés össze is jött Varga Dániel csapatának, amely szinte végig fej-fej mellett haladt ellenfelével.

 

A Szolnok ugyan 10-10 után, a mérkőzés utolsó percbében kétszer is betalált, így győzött a Nyéki Imre Uszodában, de az Vigvári és Burián által vezetett OSC jutott a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára, ahol többek között a címvédő Pro Recco lesz majd az ellenfele!  A Tisza-partiak pedig az Eurokupában folytathatják.

 

Bajnokok Ligája, 3. selejtezőkör, 2. mérkőzés:

 

OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa 10-12 (2-1, 2-1, 3-5, 3-5)

 

Az OSC gólszerzői: Vigvári Vince 4, Burián 3, Salamon, Hárai, Sziládi

 

Továbbjutott az OSC, 25-18-as összesítéssel.

 

Az OSC BL-csoportja (B-csoport):

 

Pro Recco (olasz), Waspo Hannover (német), OSC-ÚJBUDA, Jug Dubrovnik (horvát), CN Marseille (francia), Steaua Bukarest (román), Spandau 04 Berlin (német), Savona/Crvena Zvezda

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA