Az OSC megszerezte második győzelmét a csoportkörben

Az OSC 10–6-ra verte meg idegenben a berlini Spandaut a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A-CSOPORT, 3. FORDULÓ
SPANDAU 04 BERLIN (német)–A-HÍD-OSC-ÚJBUDA 6–10 (0–3, 2–2, 2–2, 2–3)
Berlin. V: Vlasic (horvát), Golijanin (szerb)

 
SPANDAU: Baksa – Marzouki 2, Dedovics 1, Saudadier, Mateo Cuk 1, Hamby 1, Gielen, Preuss, Jünling, Stamm, Oeler, Restovic 1. Edző: Petar Kovacsevics

 
OSC: Bisztritsányi – Drasko Brguljan, Gór-Nagy, Salamon 1, Nikics 3, Hegedüs G., Bátori 2. Csere: Seman 2, Bundschuh, Zalánki 1, Nagy Á. 1, Juhász Zs. Edző: Vincze Balázs
Gól – emberelőnyből: 10/0, ill. 10/4
Gól – kettős emberelőnyből: 1/0, ill. –
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –
Kipontozódott: Bundschuh (25. p.), Saudadier (26. p.), Marzouki (30. p.), Nagy Á. (32. p.)

 

Az OSC hamar a hazaiak tudtára adta, hogy ezt a meccset csak egy csapat nyerheti meg, az újbudaiak háromszor vették be a Berlinben légióskodó Baksa László kapuját, és közben egy gólt sem kaptak (0–3).

A folytatás már egyenlő erők küzdelmét hozta, de a Spandau legfeljebb két gólra tudott felzárkózni, a végén pedig ismét elhúzott az OSC, amely ezzel megszerezte második győzelmét a csoportkörben.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Magabiztosan tudtuk tartani a mérkőzés elején megszerzett előnyünket. Persze voltak nehezebb pillanatok, amikor emberhátrányban kellett védekeznünk, hogy ne jöjjön fel az ellenfél egy gólra, miközben lehetőségünk volt arra is, hogy öt góllal elhúzzunk. Összességében abszolút elégedett vagyok, a nyolcvanas évek óta ez a legerősebb Spandau, és jelenlegi helyzetünkben a szezon eddigi legfontosabb meccsét nyertük meg.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA