Az OSC hozta az elvárt szintet

Igyekezett helytállni a KSI, de az OSC hozta a papírformát.

A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–KSI 15–7 (5–1, 1–2, 2–1, 7–3)
Nyéki uszoda, 150 néző. V: Marjay, Veilandics

 
OSC: BARABÁS – SALAMON F. 2, KOVÁCS GÁBOR 4, Gór-Nagy 1, Nikics, Zalánki 2, BÁTORI 2. Csere: Német T., Szabó Balázs, NAGY ÁDÁM 3, Juhász Zsolt, Bundschuh 1, Seman. Edző: Vincze Balázs

 

KSI: LEPOSA – Kósa, BICSKEI 2, Holló 1, Teleki 1, Marnitz Márk 1, Kardos A. 1. Csere: Grieszbacher (kapus), Petrák, Schmölcz, Zerinváry, Bóbis 1, Berze, Némethy. Edző: Horváth János
Gól – emberelőnyből: 6/5, ill. 7/2
Gól – kettős emberelőnyből: –, ill. 1/0

 

A KSI a második és a harmadik negyedben egészen jól tartotta magát az OSC ellen, hovatovább, ezt a szakaszt ikszre hozta a jóval esélyesebb ellenfelével szemben. A probléma az első és a negyedik negyedben volt: ezekben összesen 12 gólt kaptak a sportiskolások. Kovács Gábor négy találatot szerzett.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – A kezdéssel és a végjátékkal elégedett voltam. A középső két negyed viszont felejthető játékot hozott a mi oldalunkról, amit a KSI kihasznált. Ettől függetlenül örülök a győzelemnek.
Horváth János: – A negyedik negyed közepéig szenzációsan, fantasztikusan játszottunk, sajnálom, hogy a végén nem bírtuk erővel. Megtiszteltetés volt a világ egyik legjobb csapata ellen játszani, nagyon szépen helytálltunk.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA