Az OSC döntetlent játszott a Bresciával

Rendkívül szoros találkozót vívott egymással az OSC és a Brescia a bajnokok ligája 4. fordulójában a Nyéki Imre Uszodában január 18-án.

BAJNOKOK LIGÁJA, FŐTÁBLA, 4. FORDULÓ
A-CSOPORT
A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–AN BRESCIA (olasz) 7–7 (4–2, 0–0, 1–3, 2–2)
Nyéki uszoda, 500 néző. V: Sztavridisz (görög), Ivanovszki (montenegrói)

 
OSC: Bisztritsányi – SALAMON F. 3, Kovács Gábor, BÁTORI 2, Nikics, Zalánki 1, BUNDSCHUH
Csere: Nagy Á. 1, Seman, Drasko Brguljan, Gór-Nagy, Hegedüs G. Edző: Vincze Balázs

 
BRESCIA: Del Lungo – Rizzi, Muslim, PASZKOVICS 2, Ubovics, RANDJELOVICS 2, C. PRESCIUTTI 1
Csere: Napolitano, N. Presciutti 1, Bertoli 1, Nora, Gurrato. Edző: Alessandro Bovo
Gól – emberelőnyből: 5/3, ill. 7/4

 

A mérkőzés első felében előnyt szerzett a magyar csapat, azonban feljöttek az olaszok – 7 perccel az összecsapás vége előtt 5–5 volt az állás, alig több, mint két minutummal a vége előtt pedig átvették a vezetést a vendégek. Bátori Bencének sikerült egyenlítenie, a bresciaiak pedig csak érvénytelen gólt tudtak szerezni – maradt a döntetlen.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Nem rossz a döntetlen, mert életben maradtunk, ahhoz képest jó, hogy a végjátékban közel voltunk a vereséghez. Egy idő után a támadásaink elhaltak, pedig a hét kapott gól jó teljesítmény hátul. Nagyon keveset tudtuk megjátszani a centereinket, ehhez több energiára van szükség, hogy emberelőnyöket tudjunk kiharcolni. Öt háromnál volt egy fórunk, az kritikus volt, hiszen kimaradt, majd feljöttek az olaszok öt ötre.

 
Alessandro Bovo: – Álmosan kezdtünk, utána azonban összeszedtük magunkat. Nagyon kemény meccs volt, a végén a győzelemre is volt esélyünk, sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani az előnyt és hogy nem adták meg a gólunkat.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA