A Szolnok nyerte a rangadót

A Dózsa az első félidei lehengerlő játékával eldöntötte az OSC elleni mérkőzést és 8-15-re nyert a férfi vízilabda ob I középszakaszának 6. fordulójában.

E.ON férfi vízilabda ob I
Középszakasz, 6. forduló
Felsőház
A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–SZOLNOKI DÓZSA 8–15 (1–3, 1–4, 4–2, 2–6)
Budapest, Nyéki uszoda, 400 néző. Vezette: Németh A., Mucskai P.

 

OSC: Bisztritsányi – Drasko Brguljan 1, Erdélyi 2, Randjelovics, SEMAN, Burián, Kovács Gábor 1. Csere: Gór-Nagy, Bundschuh 1, Hegedüs, Salamon 2, TÓTH M., Juhász Zs. 1. Megbízott edző: Kovács Cs. Róbert

 

SZOLNOK: Nagy V. – Bátori 1, M. Csuk 1, Prlainovics 2, Mezei 1, Jansik D., ZALÁNKI 4. Csere: Kis G., Younger 1, Hangay Z., GOCICS 2, ALEKSZICS 3, Fülöp. Edző: Cseh Sándor

 
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill. 12/7
Gól – kettős emberelőnyből: 2/0, ill. 2/1
Gól – ötméteresből: 3/3, ill 1/1

Kipontozódott: Prlainovics (20. p.), Gór-Nagy (25. p.), Bundschuh (27. p.), Randjelovics (30. p.)
Kiállítva (végleg, cserével): Mezei (22. p.), Tóth M. (27. p.)

 

Amíg az OSC nem tudott élni az emberelőnyös szituációval, addig a Szolnok szép támadásokat vezetve már az első félidőben eljutott hét gólig (2–7). A második félidőben szorosabbá tette a meccset a fővárosi csapat, a harmadik negyedben például a kétgólos különbségért is támadott, de újra megrázta magát a címvédő, és Zalánki Gergő vezérletével magabiztosan nyert. Az OSC így már biztosan a 4. helyen végez.


MESTERMÉRLEG
Kovács Cs. Róbert: – Megpróbáltunk nagy tempóval kezdeni, amiben később talán fel is őrlődtünk. A húszszázalékos helyzetkihasználás azonban a Szolnok ellen nem elég. 

 
Cseh Sándor: – Az OSC szokatlan harcmodort választott, annak azonban kifejezetten örülök, hogy az idegeinket kordában tudtuk tartani, és az egész meccsen nagyon fegyelmezettek voltunk.

 

forrás: mti.hu, nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA