A főtábla küszöbén az OSC

Az A-Híd OSC-Újbuda hazai környezetben négy góllal győzte le az olasz Veronát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első felvonásán.

A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–SM VERONA (olasz) 10–6 (1–2, 3–1, 3–1, 3–2)
Nyéki uszoda, 700 néző. V: Margeta (szlovén), Inesta (spanyol)

 
OSC: BISZTRITSÁNYI – HEGEDÜS G. 1, Salamon F., Gór-Nagy, NIKICS 2, Bátori 1, Zalánki 2. Cs: Seman 1, DRASKO BRGULJAN 2, Juhász Zs., Kovács Gábor, Bundschuh 1. Edző: Vincze Balázs

 

VERONA: Lazovics – Razzi, S. Loungo 1, Petkovic, Deserti 1, Bini 1, Jelaca. Cs: Valentino, Gitto, Blary, Gallo, MIRARCHI 3. Edző: Marco Baldineti
Gól – emberelőnyből: 5/4, ill. 9/4
Gól – ötméteresből: 1/0, ill. –
Kipontozódott: Gallo (27. p.)

 

Ezzel közel került ahhoz, hogy feljusson a sorozat főtáblájára. A párharc visszavágóját november 9-én rendezik. Az OSC sikere esetén az A csoporthoz, azaz a Szolnoki Dózsa-Közgéphez, a görög Olimpiakoszhoz, a francia Olympic Nice-hez, a német Spandau Berlinhez és az olasz Brescia, valamint a montenegrói Jadran Hercegnovi párharcának továbbjutójához csatlakozik.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Ha a meccs előtt felajánlják a négygólos különbséget, akkor elfogadtam volna, és utólag is az a véleményem, hogy jó ez így. Nem mondom, hogy örülök az utolsó kapott gólunknak, de érzékeltük azt, amit az előző selejtezőkörben Bresciában, és amire a visszavágón is számíthatunk: a végén megváltozott a kontrafaultok és a párosnak tűnő kiállítások megítélése a mi hátrányunkra, azonban erre is felkészülünk majd.

 
Marco Baldineti: – Mérges vagyok, mert több volt ebben a meccsben. Az OSC jó csapat, de sokat hibáztunk, így nagyon nehéz lesz a visszavágó.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA