9 diákolimpia éremmel tértek haza az újbudai taekwon-dosok

November 14-én az Országos Diákok Taekwon-do Olimpiáján vett részt az újbudai Zen Power Taekwon-do Klub a Pestszentimrei Sportkastélyban.

A Budapesti Tigrisek által szervezett verseny magas színvonalú volt és az újbudai klub számára is igen jól sikerült. Idén 29 klub 236 versenyzője mérte össze magát formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban, a Zen Power TKD Klubot 7 versenyző, 2 edző, 1 bíró és számos szurkoló képviselte.

 

Az októberi verseny után ezt még nagyobb izgalommal várta a XI. kerületi csapat, hiszen itt már minden kategóriában egyenes kieséses rendszer szerint mentek a mérkőzések, azaz elsőre hozni kellett a meccseket, ha valaki tovább akart jutni.

 

Végül a Békássy Csaba által vezetett újbudai taekwon-dosok mondhatni 100 százalékos mérleggel zártak, hiszen a küldöttség minden tagja éremmel térhetett haza - 3 arany, 3 ezüst és 3 bronz volt a "termés".

 

Eredmények:

 

Balázs Dorka: 2x ezüstérem (formagyakorlat + küzdelem)

 

Busman Laura Róza: Aranyérem (küzdelem)

 

Dálnoki-Bilek Csenge: Aranyérem (formagyakorlat)

 

Kercza Réka: 2x bronzérem (formagyakorlat + küzdelem)

 

László-Olasz Bianka: Bronzérem (küzdelem)

 

Péczka Polett: Aranyérem (formagyakorlat)

 

Székely Dénes: Ezüstérem (formagyakorlat)

 

Erre az évre ezzel lezárult a versenynaptár, most következik a "vizsgaidőszak" - övvizsgák sora vár a tanítványokra decemberben, hogy jövőre újabb szinteken mérethessék meg magukat.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA