4/4: A Kelen SC a budai rangadón is hibátlan maradt

Harmati Tamás csapata hátrányból fordítva verte 2-1-re a Pénzügyőrt, így négy fordulót követően is megőrizte 100 százalékos mérlegét a BLSZ I. osztályában. 

Három forduló után a Kelen SC és a Pénzügyőr SE is százszázalékos mérleggel állt a BLSZ I. osztályában, a két zöld-fehér budai csapat a Hunyadi utcában találkozott egymással a 4. körben.

 

A 17. percben a Pénzügyőr szerzett vezetést Fogarassy 11-esből született góljával, de szűk negyedóra múlva jött is a Kelen egyenlítése, a 29. percben, egy gyors akció végén Balogh Bence 8 méterről talált a kapuba.

 

Sőt, a fordulás után nem sokkal az újbudaiak megszerezték a vezető - és mint később kiderült - a győztes találatot is, egy jobb oldali bedobást követően Tímári Norman fordult kapura, majd 9 méterről pontosan is célzott.

 

A folytatásban a Kelen, majd a Pénzügyőr előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény már nem változott - a mérkőzés krónikájához ugyanakkor még hozzátartozik, hogy a 92. percben a Kelen SC 22 éves védője, Kertai Dániel második sárga lappal a kiállítás sorsára jutott.

 

Harmati Tamás csapata 2-1-s sikerével, illetve 4 meccsen szerzett 4 győzelmével az élen áll a budapesti élvonalban. (Forrás és fotó: pestifoci.hu)

 

BLSZ, I. osztály, 4. forduló:

 

Kelen SC - Pénzügyőr 2-1 (Balogh B. 29., Tímári N. 47., ill. Fogarassy 17. - 11-esből)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA