Válassz Sportot Újbudán 2016

Közel 40 sportág, több, mint 70 egyesületi szakosztály mutatkozik be a hatodik Válassz Sportot Újbudán rendezvényen a Lágymányosi öbölben szeptember tizedikén. Újbuda legnépszerűbb sportrendezvényére az elmúlt évben közel tízezren látogattak el.

Akik szívesen sportolnának, de még nem biztosak abban, hogy mit és hol, azoknak mindenképpen érdemes felkeresni a kerület legnagyobb sportrendezvényét, amely szeptember tizedikén 10-18 óráig tart. A Válassz Sportot Újbudán program azzal a céllal jött létre, hogy a kerületi gyerekek az általuk szeretett sportághoz helyi egyesületet találjanak. A foci-Eb és az olimpia évében mindig több szülőben és gyermekben fogalmazódik meg a sportolás iránti igény. Ebben szeretne segítséget nyújtani az esemény főszervezője az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. Több, mint 70 egyesületi szakosztály mutatkozik be a nap folyamán.

A klasszikus sportágakon túl, mint az úszás, a foci, a kosárlabda, a triatlon, az öttusa, a judo, a karate vagy akár a vívás, olyan különlegességekkel is lehet ismerkedni, mint a baseball, az érintős rögbi vagy a curling. A színpadon egész nap sportbemutatók váltják egymást, valamint híres olimpikonok élménybeszámolóit is hallhatják a gyerekek. A kicsiket ugrálóvár és kerékpáros akadálypálya várja, a nagyobbak pedig utánpótlás focibajnokságon és mini parkröplabda-bajnokságon szurkolhatnak. Az izgalmas kalandra vágyókat számtalan kihívás és ügyességi feladat várja a különböző kupongyűjtő állomásokon. Az itt szerzett kuponokat pedig értékes ajándékokra tudják váltani. A nap méltó zárása egy fergeteges meglepetés koncert lesz. A Kopaszi-gátra látogatóknak a sportesemény helyszínét a Hengermalom úti bejárat felől érdemes megközelíteni.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA