Te hogyan szurkoltál a válogatottnak? - pályázat

Folytatódik a "Nem vagyunk mi kispályások" szurkolói pályázat. Az elmúlt két hétben együtt drukkoltunk a magyar válogatottnak, most meghirdetjük a legjobb szurkolói fotó pályázatunkat. Olyan fényképeket várunk, amely bemutatja, hogy "Te hogyan szurkoltál?" A legjobb fényképet eljuttatjuk a válogatott tagjainak, és a beküldők között fődíjként kisorsolunk egy 4 fős wellness hétvégét.

Tavasszal arra kértük a gyerekeket, hogy mutassák meg rajzban, videóban, versben hogyan szurkolnak majd a magyar válogatottnak. (a beérkező pályámunkák itt megtekinthetőek: www.kiralynora.hu/focieb2016)

 

Te hogyan szurkoltál a válogatottak? pályázata
 
Most pedig arra kérünk mindenkit, hogy mutassa meg, hol, hogyan és kivel szurkolt az elmúlt, felejthetetlen két hétben ennek a fantasztikus csapatnak! Otthon a TV előtt a családoddal? Valamelyik kocsmában a haverokkal? Az utcán a tömegben? A helyszínen Franciaországban? A Duna közepén egy lerobbant kishajóban?

 

Várjuk a magyar szurkolók legbeszédesebb fényképeit!

Mutassuk meg, hogyan szurkoltunk együtt!

 

A fényképeket 600x400 méretben, jpg formátumban és egy rövid bemutatkozó kísérő szöveggel várjuk a nemkispalyas@gmail.com címre. Fontos, hogy a pályázat csak akkor érvényes, ha a képhez bemutatkozó levelet os csatoltak.

 

Beküldési határidő: 2016. július 4. hétfő 23.00 óra

 

Fődíj: 3 napos wellness üdülés 4 fő részére

További díjak: belépőjegyek a Magyarország - Svájc VB selejtezőre, mezek, labdák, vacsorautalványok és még sok minden más!

 

További információ: www.kiralynora.hu, nemkispalyas@gmail.com, 06308172305

Kövessetek minket a Facebookon: https://www.facebook.com/kiralynoraalpm/https://www.facebook.com/Nemkispalya/

A pályázatokat Facebook oldalunkon közzétesszük és a közönség fog dönteni a nyertesekről!

 

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! KÖSZÖNJÜK MAGYAR VÁLOGATOTT!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA