Sport Expo első alkalommal

Idén első alkalommal rendezték meg a Budapesti Vásárváros területén a hazai sportélet népes seregszemléjét. Az esemény fővédnöke Simicskó István államtitkár, kerületünk országgyűlési képviselője volt.

Simicskó István bízik abban, hogy a három napon át tartó eseménnyel most sikerült hagyományt teremteniük, hiszen eddig nem volt olyan kiállítás Magyarországon, amely ilyen széles körben mutatta volna be a mozgás és az egészséges élet elkötelezett híveinek az új sporteszközöket és sportolási lehetőségeket.

Maguk a kiállítók is kitettek magukért, számos különleges játékkal, eszközzel és hazánkban kevésbé ismert sportággal találkozhattak az érdeklődők a május első hétvégéjén megrendezett eseményen, ahol szép számmal lehetett találkozni a magyar sportélet vezető személyiségeivel is, kiváló sportolók, olimpiai bajnokok is kilátogattak, vagy aktívan részt vettek az első magyar Sport Expon, ahol egy hatalmas színpadon színvonalas produkciókkal folyamatosan szórakoztatták a nagyérdeműt neves énekesek, tánc- és divat show-k és sportbemutatók, de volt szabadtéren motoros rally, valamint külön a legkisebbeknek kialakított játszóház is várta a legfontosabb célcsoportot, a gyermekeket.

A Sport Expo nemcsak egy egyszerű kiállítás volt, hanem a sport ünnepe is. A Magyar Olimpiai Bizottság védnökségével, a Magyar Paralimpiai Bizottság, neves sportszövetségi elnökök és sportszakmai vezetők, illetve London és a korábbi évek olimpikonjainak támogatásával megvalósult rendezvény fontos célkitűzése volt, hogy a sportágak, sportszergyártók és kapcsolódó vállalkozások széleskörű bemutatásán túl természetesen a sport szeretetét is népszerűsítsék.

© 2013-2017 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA