Újbuda közismert sportvezetője rangos állami kitüntetést kapott

A szabadidősportért végzett több évtizedes kiemelkedő munkájáért augusztus 20-án rangos állami kitüntetésben részesült Bernárd János, a Budai XI SE és a Budapesti Szabadidősport Szövetség elnöke, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökségi tagja.

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült Bernárd János, a Budai XI SE és a Budapesti Szabadidősport Szövetség elnöke, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökségi tagja.

  

Évtizedek óta vezetője az Újbudán meghatározó jelentőségű Budai XI. SE életének, ennélfogva a fővárosi szabadidősport életnek is. Tudását sportolóként alapozta meg, a kerületi, a fővárosi munkája mellett tapasztalatokat gyűjtött és eredményeket mutatott az országos sportirányításban is. Sportvezetői munkájának magas szakmai színvonalát Testnevelési Főiskolai sportszervezői képesítése alapozza meg. Keze nyomán egy kis kerületi sportegyesületből egy sokszakosztályos eredményes sportegyesület fejlődött. Az eredmények mind a létszámokban, mind a versenyeredményekben is megmutatkoztak.

  

Mindez szerencsére nem maradt észrevétlen, Bernárd János szaktudását több elismeréssel és számos megbízással honorálta a sportközvélemény. Választott tisztségeiben is bizonyítja, hogy érdemes a bizalomra. Életében kiemelt jelentősége van a sportnak, sportolásnak. Sportvezetői munkáján túl aktív életmódjával is kitűnik. Az evezős versenyzést követően a sportolással egy pillanatra sem szakított. Több sportágban – kerékpár, úszás és triatlon – már szabadidősportolóként is jelentős sikereket ért és ér el.

  

Csöndes egyéniségével nincs ellentmondásban erőteljes társadalmi aktivitása, ezt Ő remekül hasznosítja. Ehhez hozzájárul, hogy nem kicsi ismeretségi körében igen népszerű ember - írja méltatásában a Magyar Szabadidősport Szövetség honlapja.

  

Bernárd János kitüntetéséhez szívből gratulál az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. is!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA