Ismét elindulnak a Rock and Magic SE Akrobatikus Rock and Roll tanfolyamai Újbudán

A Rock and Magic Sportegyesület ismét megnyitja kapuit a táncolni és sportolni vágyó gyermekek előtt, akik szívesen próbálnák ki magukat az akrobatikus rock and roll világában.

Az egyesület célja, hogy a gyerekek ne csak egy új táncstílust sajátítsanak el, hanem hogy egy vidám, támogató közösségben fejlődjenek, miközben mozgáskoordinációjukat is folyamatosan fejlesztik.

  

Mi is az az akrobatikus rock and roll?

  

Az akrobatikus rock and roll egy rendkívül dinamikus és látványos táncsport, amely egyesíti a gyors tempójú rock and roll alaplépéseit és az akrobatika látványos elemeit. A táncosok itt nem csak a zene ütemére mozognak, hanem összetett koreográfiákat is tanulnak. Ez a sport nem csupán tánc, hanem egy valódi fizikai kihívás, amely javítja az állóképességet, az erőt, és fejleszti a hajlékonyságot is.

  

Miért érdemes csatlakozni?

  

A Rock and Magic Sportegyesület tanfolyamai nem csak a tánctanulásról szólnak. Itt egy igazán összetartó, barátságos közösség várja a gyerekeket, ahol új barátokra találhatnak, miközben jól érzik magukat. Az akrobatikus rock and roll nem csupán szórakozás, hanem komoly fejlődési lehetőségeket is kínál a gyerekek számára. A rendszeres edzéseken javul a mozgáskoordinációjuk, fejlődik a testtudatuk, és növekszik az önbizalmuk is. Azok a gyerekek, akik igazán elhivatottak, lehetőséget kapnak arra, hogy versenyeken is megmérettessék magukat, akár országos, akár nemzetközi szinten is. Emellett az egyesület rendszeresen szervez bemutatókat, ahol a táncosok megmutathatják, mit tanultak.

  

Hol találhatóak a tanfolyamok?

  

A Rock and Magic Sportegyesület tanfolyamai Buda több helyszínén, az I., II., XI., XII. és XXII. kerületben, Törökbálinton és Budaörsön is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb opciót.

  

"Ne várj tovább, csatlakozz a Rock and Magic Sportegyesülethez, és indulj el az akrobatikus rock and roll világába!"

  

További információk a weboldalon: www.rockandmagic.hu

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA